logo
slika
logo
logo pocetna strana biografija proizvodni program pisma pacijenata kontakt logo
logo

 

   

Pisma pacijenata

 

Travar Branislav Popović već 30 godina pomaže ljudima u raznim zdravstvenim nevoljama. Tu plemenitu osobinu nasledio je od svoje bake i majke, a one to opet od svoje šire familije. Tako i Popović prenosi svoje znanje na dve kćeri, od kojih je jedna zdravstveni radnik. Travar Popović dugo je radio u Tuzli, ali ga ratni vihor vraća njegovim korenima – postojbini Crnoj Gori.

- Ovi krševi područja Boke Kotorske i ostalih planina Crne Gore, gdje berem ljekovito bilje, pravo su blago ljekovitosti. Eto, u rejonu od planine Orjen do Lovćena ima endemskih vrsta, koje su lijek za kožne bolesti, posebno psorijazu, što iskustvo pokazuje. Ova područja imaju neku snagu, ne samo kod liječenja dermatoza, nego i kod respiratornih oboljenja (pluća, bronhitisa, astme i dr.).

Mnogi njegovi prirodni lekovi dokazane su efikasnosti kod većeg broja oboljenja, kao što su: ženske bolesti (upala jajnika i materice, vaginalni sekret, neuredne menstruacije, ciste, miomi i sl.) zatim tegobe sa bubrezima, kožne bolesti, bakterije u mokraći, visok krvni pritisak, šećerna bolest, reuma, išijas, zglobovi, proširene vene i niz drugih oboljenja.

U urednoj dokumentaciji, koju vodi ovaj iskusni travar, mnogo je pisama zahvalnosti na uspešnom lečenju. Izdvajamo neka:

 

RESPIRATORNI PROBLEMI

Imao sam više od 15 godina tegobe sa alergijskim rinitisom – vrstom upale sluzokože nosa. Stalno sam šmrkao, kijao i otežano disao. Bio sam alergičan na prašinu, dlake, duvan i slično. Ništa mi nije bilo bolje pomoglo od terapija travara Popovića iz Bijele, kapi i čajevi. Uzimao sam, pre toga, sprej „Gnadion“, zatim koktel-injekcije, pa i akupunkturu, ali su to bili veoma mali rezultati. Više nemam takvih tegoba. (Advokat Đorđe Amanović, ulica Šarenca br. 34, Herceg Novi)

Sedamnaest godina sam se „kljukala“ tabletama. Prije deset mjeseci sve sam ih zamijenila čajem od 16 vrsta primorskih ljekovitih biljaka – čuvenim „Hersanom“, zatim biljnim sirupom „Jasminom“, kao i preparatom za imunološko jačanje. To su istinski pravi biseri u liječenju svih disajnih organa. Sirup je i mojim unucima izliječio bronhitis. (Hika Hasičević, Tuzla, naselje Ilinčica)

pocetak strane

ŽENSKE BOLESTI

Od svoje petnaeste godine patim sa ženskim bolestima: upala jajnika, materice, neredovne i bolne menstruacije. Pored toga, lice mi je obilovalo sa mladalačkim bubuljicama i aknama. Za nepuna tri meseca nestalo je mojih zdravstvenih nevolja. Mnogo sam zahvalna crnogorskom fitoterapeutu, koji je ne samo dobar narodni travar nego iznad svega i čovek. (Nada Mijatović iz Novog Sada)

Imala sam godinama brojne ginekološke probleme, stalne upale, miome, krvarenja i drugo. Nepuna tri mjeseca sam primjenjivala terapiju travara Popovića. Već nakon druge sedmice osjetila sam poboljšanje, što je i ginekolog potvrdio. Sada sam potpuno zdrava osoba. (Milena Vuksanović, Bar)

Stalno su mi bile prisutne bakterije i obilniji vaginalni sekret. Mnogo sam toga probala, ali stanje se nije bitnije promijenilo. Za crnogorskog travara sam saznala od prijateljice i primjenjivala naizmjenično dva poznata biljna lijeka „Draganu“ i „Dijanu“. Stanje se veoma brzo stabilizovalo. Evo, već tri godine nemam nikakvih tegoba. (Nena, Boka Kotorska)

početak strane

UROLOŠKI PROBLEMI

Godinama smo imali upalu bubrega i tegobe sa prostatom, sa zaostajanjem mokrenja, slabim izlazom, čestim noćnim ustajanjem, kao i povećanjem broja kamenja u bubrezima. Svi su nam davali garanciju ali bez ikakvih rezultata. Poštenje i korektnost jedino smo našli kod travara Popovića. Tačno kako je rekao, „za nepuna tri mjeseca, nestaće mnoge tegobe“, tako je i bilo, što je potvrđeno i ultrazvukom. Mnogo smo zahvalni ovom starom i iskusnom travaru. (Milorad Vuković iz Budve i Bojan Nikolić iz Novog Beograda)

Moj suprug ima dugo tegobe sa prostatom, a ja sa srčanim smetnjama – anginom pektoris (otežano disanje i stezanje u prsima). Terapije Popovića su za nas pravi melem u ozdravljenju. Eto, suprug lakše mokri, noću ne ustaje, nema više napinjanja, a kod mene su nestala gušenja. Terapiju smo, po preporuci, nekoliko puta ponovili, stanje nam je sve bolje. Mnogo smo zahvalni travaru iz Bijele. (Porodica Čukić iz Zemuna)

Uz pomoć čaja, cvetnog praha i ulja, travar Popović me potpuno izliječio od prostate – piše profesor Smajilović iz Banja Luke.

početak strane

KOŽNE BOLESTI

Kada je moja kuma bila mala dobila je velike opekotine skoro po čitavom tijelu od proključalog mlijeka, spasa joj skoro nije bilo. Specijalnim melemima travara Popovića i upornošću roditelja, za šest mjeseci opekotine su sanirane, nije ostalo ni ožiljaka. (Petrana Tomić iz Bijele)

Melemi su pomogli mojoj tetki poslije operacije, bila je gojazna pa rana nije mogla nikako da zaraste. Sa dvije kutije melema rana je potpuno zacijelila, a dugogodišnji ekcem je nestao korišćenjem istog tog melema. (Sanja Vučković iz Kotora)

Blizu tri godina imala sam tegoba sa djecom. Postojali su uporni ekcemi i određene fleke, koje ljekari nisu uspjeli sanirati. Po prvi put sam koristila prirodne preparate, po preporuci stanarke. Djeca su se preporodila. Vidjela sam da se to ne radi o običnom travaru, svi preparati su ispitani i atestirani (melemi, čajevi i drugo). Ogromno iskustvo i stručnost su odlike ovog travara. (Danijela Mrvaljević, Budva, Toplički put)

Zapazio sam što nije mogla oficijelna medicina, učinio je to poznati crnogorski travar Branislav Popović. Imao sam preko 8 godina hiperkeratozu na rukama, bujanje epiderma je jedino trajno regulisao Popović. (Ljekar Božidar Bazeli, ulica Stepenište Ive Andrića br. 3, Herceg Novi)

Iako je to teže kožno oboljenje – bijele fleke (vitiligo) crnogorski travar mi je i to razriješio. Primjenjivala sam čajeve za unutrašnje pročišćavanje kože, dva melema i čaj za ispiranje. Već treće sedmice počela je izbijati prirodna boja kože. Nisam više bila „prošarana“. (Maša Rajković, Niš)

Imali smo decenijama lupus. Bio je izražen skoro na većem dijelu tijela. Doslovno smo se pridržavali uputa i znatno nam je pomogla terapija ovog travara, kome smo mnogo zahvalni. (Borivoje Bratić i Gordana Cidigalis iz Beograda)

početak strane

OPADANJE KOSE

Usled ratnih stresova, dobio sam alopeciju (opadala mi je kosa u pečatima po čitavoj glavi, pa čak i po obrvama). Bio sam očajan, morao sam i danju i noću nositi kapu. Mnogi su mi obećavali, a malo istinski učinili. Popović mi je dao pet ljekova. Sve je krenulo na bolje. Koristim i sada ljekove. Cijene su umjerene. Cijenim Popovića ne samo kao stručnjaka, nego iznad svega kao čovjeka. (Darko Veličković, Lozica kod Bijelog Polja)

Opadala mi je kosa. Uzimala sam različite preparate, kako od sintetičkih lijekova, tako i od travara, ali mi nisu dovoljno koristili. Biljnim šamponom i losionom koji mi je dao travar iz Bijele, kosa mi je ponovo počela da raste, a primjetila sam i da mi korjen kose jača. Ove lijekove preporučila sam i svojoj rodbini, Lazaru Miloševiću i Mili Gajiću. (Danica Lazarević iz Tutnjevca kod Bijeljine)

početak strane

PROTIV PUŠENJA

Decenijama sam pušio po više kutija dnevno. Osjećao sam da mi je i zdravlje narušeno. Upotrebom čaja „Srećko“ i biljnih kapi obično se prestaje pušiti sedmi dan, a ja sam u roku od 24 sata prestao pušiti. Stvorila mi se ogromna gadost – odbojnost prema duvanu. Pravi je lijek za otklanjanje ovog zla. (Saša Andrić iz Cetinja)

Pomoću čaja „Srećko“ i biljnih kapi riješio sam se velikog zla, pušenja. Upotrebljivao sam preko 2 kutije cigareta dnevno, postao sam ovisan. Nakon upotrebe samo jednog kompleta čaja cigarete su mi se zgadile. Zahvaljujem se travaru Popoviću do neba. (Željko Baničević iz Zelenike kod Herceg Novog)

početak strane

REUMATIZAM

Imam 39 godina, po zanimanju sam viši komercijalista. Stalno sam imao bolove u ramenu i drugim djelovima tijela. Biljni melemi su pravo čudo, tvorca crnogorskog travara iz Bijele. Idealno su mi pomogli. Do neba sam zahvalan ovom starom narodnom travaru. (Dragoslav Nišević, ulica Janjušikova br. 10, Stara Pazova)

Ovakvih i sličnih nevolja mnogi su se rešili uz pomoć travara iz Bijele.

Pacijenti mogu biti sigurni da istinski dobijaju prave vrednosti prirodnih lekova iz više razloga:

* Preparati ispitani, praksom dokazani i verifikovani u Zavodu za farmaciju i Zavodu za zaštitu Srbije pod brojevima: 5637, 5638, 5639, 5640, 5641 i 153 od 18. 12. 1989. godine.

* Svo bilje, od koga se spravljaju melemi, sirupi, ekstrakti i drugo imaju provereno poreklo, čija je snaga u 16 najrazličitijih komponenti.

* Osnove kod pojedinih preparata su prava hrana i lijek, sastav različitih pčelinjih proizvoda (sa 120 klinički ispitanih sastojaka) i nerafinisano maslinovo ulje (od pamtiveka poznato za sprečavanje raznih oboljenja, kao i pomaganje u lečenju).

početak strane

   
foto album

respiratorni problemi

ženske bolesti

urološki problemi

kožne bolesti

opadanje kose

protiv pušenja

reumatizam

 

mesto za oglasavanje